szedi 7 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Witam, szukam skryptu na sprawdzanie na jakiej wersji jest dany gracz (nie wiem czy to mozliwe ale warto sie spytac ;p) z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 TuSKe command bananowiec: trigger: if mc version of player contains "1.8": send "&cZMIENIAJ TO NA 1.12" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 (edytowane) command /wersja [<player>]: trigger: send "&7Wersja Minecraft gracza &c%arg-1% &7to &c%mc version of arg-1%" Powinno działać wymagany dodatek to Tuske Link do SkUnity https://docs.skunity.com/syntax/expressions/Minecraft Version Wymagane pluginy: ProtocolSupport lub ViaVersion @Bananowiec w Twoim SK brakuje / przed komendą Edytowane 14 lutego 2018 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szedi 7 Opublikowano 14 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 @jaku49 mi chodzi o to zeby jak ma inna nazwe mc niz jakąś ktorą ustawię to zeby go kickowalo po 5 sekundach wiem z tym kickowaniem ale z versją nie wiem czy to mozliwe warto pytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Chodzi Ci o takie coś jak nam masz nazwe "1.8.8 Błazenpak" to wywala tak? Nie zrobisz tego w skrypcie, kiedyś na tym forum już było to poruszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szedi 7 Opublikowano 14 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 @jaku49zeby jak ktos ma błazenpacka 1.8.8 go nie wywalalo a na innych tak, tak jakby błazenpack tylko ze bez ich pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Musisz mieć od nich jakieś API albo ich plugin, w sk tego na 100% nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 @jaku49, nie potrzebny jest / przed komendą ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szedi 7
Witam, szukam skryptu na sprawdzanie na jakiej wersji jest dany gracz (nie wiem czy to mozliwe ale warto sie spytac ;p) z gory dzieki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi