lightereq 10 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Siema jestem Lightereq mam prosbe o skrypt ze jak się wpisze /statystyki to wyswietla się w gui ilość wykopanego kamienia ilość zgonow ilość zabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 variables: {zabicia.%player%} = 0 {zgony.%player%} = 0 {kobel.%player%} = 0 on mine of stone: add 1 to {kobel.%player%} stop on death: if victim is player: add 1 to {zgony.%victim%} if victim is player or creature: add 1 to {zabicia.%attacker%} stop command /statystyki: trigger: open chest with 1 rows named "&8&lStatystyki:" to player set slot 0 of player's current inventory to 1 glass named "Zabojstwa" with lore "Masz %{zabicia.%player%}% zabic" set slot 1 of player's current inventory to 1 glass named "Zgony" with lore "Masz %{zgony.%player%}% zgonow" set slot 2 of player's current inventory to 1 glass named "Kobel" with lore "Masz %{kobel.%player%}% wykopanego kobla" stop lightereq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lightereq 10
Siema jestem Lightereq mam prosbe o skrypt ze jak się wpisze /statystyki to wyswietla się w gui ilość wykopanego kamienia ilość zgonow ilość zabic
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi