Neeviq 2 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Hej! Jeżeli ktoś umie to proszę o pomoc jak zrobić żeby przy zakupieniu czegoś lub ulepszeniu zmieniło się LORE , chodzi mi o to żeby przy kliknięciu czegoś w QUI zmieniło LORE może to być obejętnie co aby działało a ja sobie zmienie z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 set numer_linijki_lore line of lore of player's tool to "lore" Np. on move on dirt: player is holding pickaxe: 2nd line of lore of player's tool is "&5&5Ziemniak: %player%": set 2nd line of lore of player's tool to "&4&4Właściciel:" set 4th line of lore of players's tool to "&d%player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Neeviq 2
Hej!
Jeżeli ktoś umie to proszę o pomoc jak zrobić żeby przy zakupieniu czegoś lub ulepszeniu zmieniło się LORE , chodzi mi o to żeby przy kliknięciu czegoś w QUI zmieniło LORE
może to być obejętnie co aby działało a ja sobie zmienie z góry dzięki!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi