MatiZPLxD 0 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 (edytowane) Witam mam pewien problem z Skript a mianowicie z gui, robie panel logowania i mam problem z tym: format slot 2 of player with 1 of grass named "&2Spawn" with lore "&8Teleportacja na spawn." to close then run [execute player command "spawn"] problem polega na tym że kiedys kiedys dzialalo a teraz nie i nie wiem o co chodzi mam te same wersje pluginow i silnika P.S mam zainstalowane wszystkie dodatki do Skript Edytowane 8 lutego 2018 przez MatiZPLxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 format slot 2 of player with glass named "&2Spawn" with lore "&8Teleportacja na spawn." to close then run [make player execute "spawn"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 format slot 2 of player with 1 grass named "&2Spawn" with lore "&8Teleportacja na spawn." to close then run [execute player command "spawn"] Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MatiZPLxD 0
Witam mam pewien problem z Skript a mianowicie z gui, robie panel logowania i mam problem z tym:
problem polega na tym że kiedys kiedys dzialalo a teraz nie i nie wiem o co chodzi mam te same wersje pluginow i silnika
P.S mam zainstalowane wszystkie dodatki do Skript
Edytowane przez MatiZPLxDOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi