Skocz do zawartości
  • 0

Blaxers
 Udostępnij

Pytanie

Witam szukałem pluginu który pozwolił by mi stworzyć sklep   w villagerze ( miało by to wyglądać tak jak by otworzyła się nam skrzynka po kliknięciu w villagera ) niestety nie znalazłem nic co zainteresowała by moja osobę wiec zwracam się do was o stworzenie takiego mini sklepu
miało by to  wyglądać mniej więcej tak: 
4161f7bebc21d.pngce04fd4168ed4.png
  jak widać wszystkie te przedmioty maja enchanty, chcial bym  by otwierajac sklep przedmioty byly bez enchantu ale z opisem (lore) ale po kupnie juz miały enchant. jak już podejmie roboty proszę o dodanie przykładowego enchantu np ostrosc 1 niezniszczalność 1 oraz dodaniu lore "przykładowy opis" nazwy przedmiotu "przykładowa nazwa" .
ułatwi mi to bardzo robotę :)
zamiast nazwy skrzynki proszę o dodanie kasy (ile dany gracz ma pieniędzy)
oraz chciał bym jeśli osoba ma za mało kasy zamykało automatycznie sklep
Plugin od waluty: Vault
Serwer 1.8 spigot

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość ZiemniaQ

on rightclick on villager:

name of clicked entity is "nazwa villagera":

open chest with 3 rows named "&5Stan Konta: %player's balance%" to player #liczba rzędów sklepu

wait 2 ticks

format slot numer_slotu of player with liczba_itemu of item named"nazwa itemu" with lore "pierwsza linijka lore||druga linijka lore||trzecia linijka lore..." to close the run [execute console command "komenda do wykonania po kliknięciu"]

• 0

Wybacz ale jestem zielony w tym nie rozumiem  co odpowiada za co 
na samym starcie nie wiem od czego mam zacząć , próbowałem pozmieniać dane lecz na marne nie działa to wiem że robię coś źle czy mógłbyś mi napisać całość ? 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...