Skocz do zawartości
  • 0

Prośba o skrypt na kowala

Kubusieqqq

Pytanie

Napisałby mi ktoś skrypt na kowala? Od razu mówię że nie mam pieniędzy żeby zapłacić komuś za napisanie takiego skryptu.

Co chciałbym aby ten skrypt posiadał:

1. Po kliknięciu na Zombie nazwanego Kowal otwiera się GUI w którym można ulepszać zbroje i miecze. Drugim NPC jest Mag który oczyszczał by item z lore i była by dalsza możliwość ulepszania. Na dole jest wszystko podane).

2.Do ulepszenia potrzebny jest przedmiot który dropi z moba i serwerowa kasa.

3.Miecze ulepszają się o 5 ostrości i zbroje o 5 obrony (Maksymalne ulepszenie przedmiotu jest do 3 razy), (Po ulepszeniu przedmiotu do miecza nazwanego np.Mieczyk dodaję się lore czyli w tym przypadku "+1,+2,+3", czyli jak ulepszymy pierwszy raz to będzie miecz miał nazwę Mieczyk +1, jak drugi raz to Mieczyk +2). Oczywiście będzie też szansa na spalenie przedmiotu czyli, gracz na pierwsze ulepszenie ma 90% szans, na drugie, 50% szans i na trzecie 30% szans. Jeśli ulepszanie się nie powiedzie przedmiot zostaje usunięty z ekwipunku gracza.

4.Itemy czyli Metal kowala i książka oczyszczenia. Gdy posiadamy przedmiot Metal kowala w ekwipunku daje nam on 100% szans na ulepszenie przedmiotu, książka oczyszczenia daje nam możliwość oczyszczenia naszego przedmiotu z Lore czyli np gdy mamy Mieczyk +3 i użyjemy tej książki to lore automatycznie zmienia się nam na +2 i daje nam możliwość ponownego ulepszenia itemu(czyli jak pójdziemy do innego npc i klikniemy na niego to wyświetla się GUI w którym możemy usunąć sobie lore z itemu).

5.Itemy Metal kowala oraz książkę oczyszczenia musimy mieć tylko w ekwipunku. (Po ulepszeniu bądź oczyszczeniu przedmiot nam się usuwa z ekwipunku czyli metal kowala lub książka oczyszczenia.

Trochę się rozpisałem ale mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi :)

Jakby ktoś był taki dobry i napisał owy skrypt był bym bardzo wdzięczny. 

Edytowane przez Ixidi

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...