Nitros 1 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) Częśc Mam Oto Taki Problem Gdyż chcialem podłaczyć domena no hostingu az Wszystko Jest Dobrze Wpisane Czekam 1 godz a Domena Nie Dziala Screen: Edytowane 31 stycznia 2018 przez Nitros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoblicPL 35 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) Ja raz czekałem 24h, lecz wtedy mialem dodatkowy problem. Moj kolega widział już strone wcześniej używając domeny, a u mnie nie działała. Odczekaj chwile, wyczyść ciasteczka w przeglądarce i czekaj. P.s tak u mnie wyglada Twoja domena. (jest juz ona podpieta skoro wyswietla sie to) Edytowane 31 stycznia 2018 przez GoblicPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitros 1 Opublikowano 31 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nitros 1
Częśc Mam Oto Taki Problem Gdyż chcialem podłaczyć domena no hostingu az
Wszystko Jest Dobrze Wpisane Czekam 1 godz a Domena Nie Dziala
Screen:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi