Siemka. Chciałbym, aby ktoś mi pomógł ze skryptem. Wygląda on tak:
command /jednorozec:
trigger:
spawn an adult horse at player
set the name of spawned entity to "&d&lJ&c&lE&a&lD&b&lN&d&LO&9&lR&e&LO&d&lZ&5&lE&6&lC &f &6> &f%player%"
set {_h} to spawned horse
set max health of {_h} to 40
heal {_h}
tame {_h} to player
equip {_h} with saddle
set {_h}'s passenger to player
trigger:
send "&7 » &bPrzywolales swojego &d&lJ&c&lE&a&lD&b&lN&d&LO&9&lR&e&LO&d&lZ&6&lC&c&lA"
chciałbym, aby koń który się spawni był zawsze biały, duży oraz żeby miał patyk na czole który wyglądałby jak róg jednorożca, oraz żeby latał i tylko właściciel mógł na niego wsiadać i jak będzie latał żeby zostawiał za sobą kolorową wełna imitującą tęczę, a jak się z niego zejdzie to żeby zniknął. Zapomniałem tylko o tym żeby nie wydawał dźwięków konia i nie dało się go bić i rozmnażać :).
Pytanie
Magiczny_Miki 29
Siemka. Chciałbym, aby ktoś mi pomógł ze skryptem. Wygląda on tak:
command /jednorozec:
trigger:
spawn an adult horse at player
set the name of spawned entity to "&d&lJ&c&lE&a&lD&b&lN&d&LO&9&lR&e&LO&d&lZ&5&lE&6&lC &f &6> &f%player%"
set {_h} to spawned horse
set max health of {_h} to 40
heal {_h}
tame {_h} to player
equip {_h} with saddle
set {_h}'s passenger to player
trigger:
send "&7 » &bPrzywolales swojego &d&lJ&c&lE&a&lD&b&lN&d&LO&9&lR&e&LO&d&lZ&6&lC&c&lA"
chciałbym, aby koń który się spawni był zawsze biały, duży oraz żeby miał patyk na czole który wyglądałby jak róg jednorożca, oraz żeby latał i tylko właściciel mógł na niego wsiadać i jak będzie latał żeby zostawiał za sobą kolorową wełna imitującą tęczę, a jak się z niego zejdzie to żeby zniknął. Zapomniałem tylko o tym żeby nie wydawał dźwięków konia i nie dało się go bić i rozmnażać :).
Edytowane przez Magiczny_MikiOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/25030-jednoro%C5%BCec/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi