huert2007 50 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Mam pytanie dotyczące mythicmobs, które brzmi: Jak zrobić np. Villagera który atakuje graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Addion Lib'sDisguises conf: SneakyDisguisingMob: Type: wither_skeleton Display: 'meh' CustomKillMessages: - '<target.name> was sneaked upon! (to death)' Health: 128 Disguise: Type: player Skin: 'meeeh' Player: Steve Burning: true Blocking: true Invisible: false ShowName: false Sneaking: true Sprinting: true ModifyBoundingBox: false Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <- -- libs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 30 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 @herro Wgrałem libsdisguises lecz gdy respie moba, respi sie on jak Wither_skeleton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
huert2007 50
Mam pytanie dotyczące mythicmobs, które brzmi: Jak zrobić np. Villagera który atakuje graczy?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi