ZiomuuSss 8 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) IP: mc.4fun4you.pl Tryb: TownyWersja: 1.12.2Premium: nie jest wymaganeDiscord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Grupa na FB: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! MAPAPosiadamy nowy generator świata, z nowymi strukturami i biomami. Mapa ma rozmiar 12 000 kratek (czyli 6 000 kratek w każdą stronę od punktu 0,0 (spawna)). Posiadamy również losowy teleport, dzięki czemu w łatwy sposób możesz wybrać dogodne miejsce pod budowę. A oto kilka screenów z naszej mapy Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! SPAWN Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TOWNYTowny to plugin, który umożliwia zakładanie miast przez graczy. Jest on alternatywą dla gildii, ale bazuje bardziej na ekonomii i współpracy, niż na wojnie. Jest on w pełni spolszczony, a na spawnie znajduje się obszerny poradnik korzystania z Towny. DROPNa naszym serwerze wszystkie surowce wypadają z rud. Aby zapobiec cheaterom, posiadamy plugin, który rejestruje każdą interakcję gracza z blokiem. Dzięki temu gracze mogą np. zgłaszać miejsca, w których prawdopodobnie znajdował się cheater (np. tunel prosto do skrzynek pod ziemią), a my sprawdzimy wszystkie dane podejrzanego gracza i go osądzimy. Gracze również mogą sprawdzać pojedyńcze bloki pod kątem ich zmian komendą /co inspect EKONOMIAChcemy, aby to gracze ustalili wartość pieniądza poprzez handel między sobą, dlatego mamy liczne usprawnienia: - na spawnie udostępniamy stragany do wynajęcia (automatyczne) - handel przedmiotami poprzez plugin ChestShop - handel pomiędzy dwoma graczami komendą /trade (gracz) - możliwość pokazywania na chacie przedmiotu trzymanego w ręce (wystarczy wpisać na chacie [item]) POTWORYPotwory upuszczają pieniądze. Są nieco trudniejsze niż te standardowe, poziom ich trudności można wywnioskować po kolorze ich nazwy nad głową. Z czasem planujemy dodać więcej potworów z ciekawym dropem AKTUALIZACJERaz na tydzień, na naszym fanpage'u będziemy publikować listę zmian na serwerze z poprzedniego tygodnia. Mamy bardzo ambitne plany rozwoju serwera, liczymy także na Waszą kreatywność. Proszę o konstruktywną ocenę zarówno prezentracji, jak i serwera. Edytowane 3 lutego 2018 przez ZiomuuSss spoiler nie działa :( Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 jeden z serwerów, które mi się bardziej podobają. bardzo fajnie zrobiony, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Ciekawe Jutro może wpadne zobaczyć na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Sformatuj ponownie wpis, nie wygląda dobrze na obu stylach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomuuSss 8 Opublikowano 30 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 @vx1ne Poprawiłem nieco. Zrobiłem co mogłem, ale formatowanie na tym forum to porażka, dlatego niestety więcej nie zdziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 @ZiomuuSss formatowanie to nie porażka, tylko sam nie potrafisz go używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav 7 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Serwer wydaje się fajny. Dużo grałem lecz zaprzestałem z powodu administracji. Na serwerze panuje niestety faworyzacja graczy przez jednego z moderatorów. Daje im itemy i "broni miasta przez napadami zabijając przy tym innych graczy." Do samego właściciela nic nie mam, wydaje się być w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomuuSss 8 Opublikowano 10 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 @Skav Hej, możesz dokładnie wyjaśnić tą sytuację? Kto, kiedy? Chciałbym to naprawić ale niestety nie dostarczyłeś szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi