Lewonier 0 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 (edytowane) Czeeść! Jak zabrać 10 ze zmiennej? Chodzi mi o to że mam zmienne dusze i chcę zrobić że je można wypłacać ale nie wiem jak. Skrypt- Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 28 stycznia 2018 przez Lewonier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Po 1. musisz przypisywać zmienne do konkretnego gracza, teraz każdy gracz ma wspólną ilość dusz Po 2. to co potrzebujesz to remove 10 from {zmienna} Poprawiony kod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 28 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 3 minuty temu, bvcz napisał: Po 1. musisz przypisywać zmienne do konkretnego gracza, teraz każdy gracz ma wspólną ilość dusz Po 2. to co potrzebujesz to remove 10 from {zmienna} Poprawiony kod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Hmmmm... Teraz mogę cały czas wypłacać i ciągle mam 40 dusz tak jak wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie zauważyłem błędu w kodzie, w komendzie /duszeoddaj było źle wytabowany if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 28 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 7 minut temu, bvcz napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie zauważyłem błędu w kodzie, w komendzie /duszeoddaj było źle wytabowany if Teraz ciągle mam 40 dusz, a jak chcę wypłacić to wyskakuje że mam za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lewonier 0
Czeeść!
Jak zabrać 10 ze zmiennej? Chodzi mi o to że mam zmienne dusze i chcę zrobić że je można wypłacać ale nie wiem jak.
Skrypt- Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez LewonierOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi