BlackRode 28 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 Może ktoś zrobić skrypt aby jak wpiszę setspawn w to miejsce po wpisaniu komendy ./spawn tam przeteleportuje ?? Bawiłem się zamianą nazw i nie mam teraz tak jakby pluginu essentials-spawn nie chce mi się wszystkiego odwracać a tak szybko to załatwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 782 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 Spoiler command /setspawn: trigger: if player has permission "skript.setspawn": set {spawn} to location of player send "Ustawiles spawn." stop command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} send "Przeteleportowales sie na spawn." stop Proszę BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 27 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 3 minuty temu, knugi napisał: Ukryj zawartość command /setspawn: trigger: if player has permission "skript.setspawn": set {spawn} to location of player send "Ustawiles spawn." stop command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} send "Przeteleportowales sie na spawn." stop Proszę Dzięki !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackRode 28
Może ktoś zrobić skrypt aby jak wpiszę setspawn w to miejsce po wpisaniu komendy ./spawn tam przeteleportuje ?? Bawiłem się zamianą nazw i nie mam teraz tak jakby pluginu essentials-spawn nie chce mi się wszystkiego odwracać a tak szybko to załatwię
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi