XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 26 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 Więc tak mam 3 serwery bungee: lobby: i easyhc: i gdy gracz ma zwykłą wersje i wbija na serwer przez ip easyhc to nie może a gdy wbije na klinecie z forceop to może proszę o pomoc ////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 26 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 Trochę nie rozumiem, na lobby możesz wbić z dwóch klientów, a na easyhc już tylko z 'forceop', tak? Jeśli tak to po prostu pewnie masz inną wersje silnika na easyhc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 chodzi mi o to że na lobby mam plugin na rejestracje nie na bungee tylko na lobby i na lobby wszystko fajnie działa ale można wbijać również z ip easyhc i wtedy nie przenosi na lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 26 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 28 minut temu, XXXXXXXXXX napisał: chodzi mi o to że na lobby mam plugin na rejestracje nie na bungee tylko na lobby i na lobby wszystko fajnie działa ale można wbijać również z ip easyhc i wtedy nie przenosi na lobby ip-forward na true, i bungeecord tez w plikach konfiguracyjnych powinno pomoc, dodatkowo mozesz wgrac jeszcze ipwhitelist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 jest na true i nadal można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 26 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 Teraz, XXXXXXXXXX napisał: jest na true i nadal można Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wrzucasz na easyhc i dajesz tam ip lobby i bungee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 27 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 21 godzin temu, yooniks napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wrzucasz na easyhc i dajesz tam ip lobby i bungee ale z portem: 1.1.1.1.1:25565 czy 1.1.1.1.1??? A teraz jak zrobić że gdy lobby jest off i wchodzę przez bungee to żeby nie łączyło z easyhc bo na razie łączy! Dnia 26.01.2018 o 19:42, yooniks napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wrzucasz na easyhc i dajesz tam ip lobby i bungee A teraz jak zrobić że gdy lobby jest off i wchodzę przez bungee to żeby nie łączyło z easyhc bo na razie łączy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BeLWeR 17 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 i po co to utrudniać? W pliku EasyHc "spigot.yml" ustaw: bungeecord: true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 29 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Dnia 28.01.2018 o 13:52, BeLWeR napisał: i po co to utrudniać? W pliku EasyHc "spigot.yml" ustaw: bungeecord: true [ciach] ty poważny jesteś? gdybym nie dał w spigot.yml bungeecord: na true to po wejściu na serwer wcale by nie przenosiło na inny serwer Co za rak Do zamknięcia zrobiłem to po swojemu Edytowane 29 stycznia 2018 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
Więc tak mam 3 serwery bungee: lobby: i easyhc: i gdy gracz ma zwykłą wersje i wbija na serwer przez ip easyhc to nie może a gdy wbije na klinecie z forceop to może proszę o pomoc //////
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi