krsh 0 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Cześć! Mam pytanie dotyczące przycisków, wszystko mam skonfigurowane, ale tylko admini, mogą glikać przyciski na spawnie. W permissiach mam Modifyworld.*, mam nawet /rg flag spawn use allow. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bgK1NG 15 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Włóż do ryżu, a tak serio to może usuń config i plugin i wgraj od nowa Edytowane 25 stycznia 2018 przez bgK1NG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krsh 0 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 15 minut temu, bgK1NG napisał: Włóż do ryżu, a tak serio to może usuń config i plugin i wgraj od nowa Jakiego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kupeczka 0 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Minecraft server properties #Sat May 14 03:09:36 CEST 2016 spawn-protection=6 <--Znajdz to i daj 0 powinno pomoc.query.port=4736 server-name=Unknown Server generator-settings= force-gamemode=true allow-nether=true gamemode=0 enable-query=true player-idle-timeout=0 difficulty=1 spawn-monsters=true op-permission-level=4 announce-player-achievements=false pvp=true snooper-enabled=true level-type=DEFAULT hardcore=false enable-command-block=true max-players=20 rcon.port=4746 server-port=25565 debug=false server-ip= spawn-npcs=true allow-flight=false level-name=world view-distance=10 resource-pack= spawn-animals=true white-list=true rcon.password=mojehaslodorcon generate-structures=true online-mode=false max-build-height=256 level-seed= motd=A minecraft server enable-rcon=true Sorka ze tak brzydko, kopiowalem z telefonu. Caly plik jest w server.properties Edytowane 25 stycznia 2018 przez Kupeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krsh 0 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 14 godzin temu, Kupeczka napisał: Minecraft server properties #Sat May 14 03:09:36 CEST 2016 spawn-protection=6 <--Znajdz to i daj 0 powinno pomoc.query.port=4736 server-name=Unknown Server generator-settings= force-gamemode=true allow-nether=true gamemode=0 enable-query=true player-idle-timeout=0 difficulty=1 spawn-monsters=true op-permission-level=4 announce-player-achievements=false pvp=true snooper-enabled=true level-type=DEFAULT hardcore=false enable-command-block=true max-players=20 rcon.port=4746 server-port=25565 debug=false server-ip= spawn-npcs=true allow-flight=false level-name=world view-distance=10 resource-pack= spawn-animals=true white-list=true rcon.password=mojehaslodorcon generate-structures=true online-mode=false max-build-height=256 level-seed= motd=A minecraft server enable-rcon=true Sorka ze tak brzydko, kopiowalem z telefonu. Caly plik jest w server.properties Okej dzięki! Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krsh 0
Cześć! Mam pytanie dotyczące przycisków, wszystko mam skonfigurowane, ale tylko admini, mogą glikać przyciski na spawnie.
W permissiach mam Modifyworld.*, mam nawet /rg flag spawn use allow.
Co zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi