Lewonier 0 Opublikowano 23 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 Czeeść Co jest nie tak w moim skrypcie? Chodzi mi o to że gracz z permisją nowy i tak może pisać on chat: if player has permission "nowy": cancel event else: send "&c&lAby pisac na chacie musisz kupic to w sklepie za 5 Coins" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 23 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 (edytowane) A dodałeś mu tą permisję? Ogólnie to polecam zrobić bez pernisji "nowy"... Po prostu daj taki kod, a przy zakupie dodaj mu "pisanie.na.chacie"(przykładowo) on chat: if player doesn't have permission "pisanie.na.chacie": cancel event send "&cNie masz pozwolenia aby coś napisać, kup pozwolenie w sklepie" Edytowane 23 stycznia 2018 przez ZiemniaQ Ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 10 godzin temu, LuckyPotato napisał: A dodałeś mu tą permisję? Ogólnie to polecam zrobić bez pernisji "nowy"... Po prostu daj taki kod, a przy zakupie dodaj mu "pisanie.na.chacie"(przykładowo) on chat: if player doesn't have permission "pisanie.na.chacie": cancel event send "&cNie masz pozwolenia aby coś napisać, kup pozwolenie w sklepie" Nie wiem co jest nie tak bo gracz nie ma tej permisji a i tak może pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) Nie wyskakują błędy przy przeladowaniu skryptu? A spróbuj "cancel the event" Edytowane 24 stycznia 2018 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) 6 minut temu, VenomPCPL napisał: Nie wyskakują błędy przy przeladowaniu skryptu? A spróbuj "cancel the event" Nie nie ma żadnych błędów. Spróbowałem cancel the event ale dalej może pisać. Może jest jakaś permisja z essentials do pisania? Edytowane 24 stycznia 2018 przez Lewonier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) W essentials jest tylko permisja od pisania linków... Dziwne, że ci to nie działa Edytowane 24 stycznia 2018 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 27 minut temu, Lewonier napisał: Nie nie ma żadnych błędów. Spróbowałem cancel the event ale dalej może pisać. Może jest jakaś permisja z essentials do pisania? Mistrzu, ale wiesz że jak chcesz to testować to nie możesz mieć opa włączonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 1 godzinę temu, LuckyPotato napisał: Mistrzu, ale wiesz że jak chcesz to testować to nie możesz mieć opa włączonego? Wieem, testowałem to na całkiem innym koncie bez opa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lewonier 0
Czeeść
Co jest nie tak w moim skrypcie? Chodzi mi o to że gracz z permisją nowy i tak może pisać
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi