Wirus 5 Opublikowano 23 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 Witam, Potrzebuje skript który będzie dodawał drop z liści dżunglowych po czym wypada z liści dżunglowych jabłko o nazwie Banana. (Oraz ma być 5% żeby z liści wyleciało jabłko o nazwie Banana) [DZIĘKUJE ZA WSZELKĄ POMOC] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 untuber 4 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Napisalem skrypt ze z jakichkolwiek lisci dropi jablko o nazwie banana on mine of leaves: if player's gamemode is survival: chance of 100%: drop 1 apple named "&eBanana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wirus 5 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 7 minut temu, untuber napisał: Napisalem skrypt ze z jakichkolwiek lisci dropi jablko o nazwie banana on mine of leaves: if player's gamemode is survival: chance of 100%: drop 1 apple named "&eBanana" a jak bym chciał liście dżunglowe, to mam zmienić to leaves na leaves_jungle czy jak ??? (tak wgl dzięki za pomoc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 untuber 4 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 wlasnie tez tego nie jestem pewnien Dlatego napisalem drop ze wszystkich "D Jak bedziesz czegos jeszcze chcial to pisz priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wirus 5 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Teraz, untuber napisał: wlasnie tez tego nie jestem pewnien Dlatego napisalem drop ze wszystkich "D Jak bedziesz czegos jeszcze chcial to pisz priv Zaraz przetestuje skript czy działa (czy go testowałeś?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 untuber 4 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Testowalem , a i zmniejsz sobie procent na te 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wirus 5 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Teraz, untuber napisał: Testowalem , a i zmniejsz sobie procent na te 5% ok dzięki. (ZAMYKAM TEMAT) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 untuber 4 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Prosisz o zamkniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wirus 5 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Tak, nigdzie tutaj nie widzę opcji zamknij temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Wirus jak chcesz z liści junglowych to daj id i jak relodujesz skrypt to na chacie ci wyskoczy że możesz zmienić na nazwę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wirus 5 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 1 minutę temu, Tabun napisał: Wirus jak chcesz z liści junglowych to daj id i jak relodujesz skrypt to na chacie ci wyskoczy że możesz zmienić na nazwę pozdrawiam Ok , dzięki bo robię serwer i potrzebowałem tego skriptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Nie dziękuj puki nie sprawdziłeś czy działa bo gdy ja tak robiłem to działało ale proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wirus 5
Witam, Potrzebuje skript który będzie dodawał drop z liści dżunglowych po czym wypada z liści dżunglowych jabłko o nazwie Banana. (Oraz ma być 5% żeby z liści wyleciało jabłko o nazwie Banana) [DZIĘKUJE ZA WSZELKĄ POMOC]
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi