MarcinX1337 0 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) Witam,Mam taki skrypt:on right click with eye of ender:if name of player's tool is "&6★ &9&lG&f&lracz&9≤ &a&lpokazani &6★":cancel eventhide all players from playerwait 1 tickset player's tool to ender pearlset name of the player's tool to "&6★ &9&lG&f&lracz&9≤ &c&lukryci &6★"send "&cUkryles graczy"on right click with ender pearl:if name of player's tool is "&6★ &9&lG&f&lracz&9≤ &c&lukryci &6★":cancel eventreveal all players to playerwait 1 tickset player's tool to eye of enderset name of the player's tool to "&6★ &9&lG&f&lracz&9≤ &a&lpokazani &6★"send "&aPokazales graczy" Czy da się zrobić, aby można było pokazać jakiegoś jednego gracza za pomocą komendy /see [nick gracza], jak np. chcecie pograć z kolegą? Edytowane 20 sierpnia 2014 przez MarcinX1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 command /see [<player>]: trigger: if arg is set: show arg-player for player MarcinX1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinX1337 0 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) command /see [<player>]: trigger: if arg is set: show arg-player for playerNie działa, pokazuje mi inventory tego gracza ;c//edit - zamiast show arg-player for player musi być reveal arg-player to player, ale dzięki, za pomoc, bo bez tego bym tego nie napisał ;) Temat do zamknięcia. Edytowane 20 sierpnia 2014 przez MarcinX1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MarcinX1337 0
Witam,
Mam taki skrypt:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi