Ever 20 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Czy jest mozliwosc napisania najprostszego pluginu. Wpisuje /setspawn i ustawia mi spawn. Bez komendy /spawn. Jezeli gracz wejdzie na serwer ma go teleportowac na lokacje z setspawn. Plugin bez configu, Najlepiej tylko w klasie Main. Daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black 4 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 command /setspawn [<text>]: permission: * permission message: &cTa komenda nie istnieje lub nie masz do niej odpowiednich praw! trigger: set {spawn} to location of player send "&8[&a✔&8] &7Ustawiono spawn!" stop on join: teleport player to {spawn} on first join: teleport player to {spawn} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 21 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 PLUGINU. ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 (edytowane) Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Będzie działać tylko na 1 świecie Edytowane 21 stycznia 2018 przez bvcz Ever 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 21 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Moga uzyc kodu do mojego core? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Ten kod jest tak mierny że możesz sobie go użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ever 20
Czy jest mozliwosc napisania najprostszego pluginu. Wpisuje /setspawn i ustawia mi spawn. Bez komendy /spawn. Jezeli gracz wejdzie na serwer ma go teleportowac na lokacje z setspawn. Plugin bez configu, Najlepiej tylko w klasie Main. Daje +
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi