nwse 131 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 Informacje ogólne: - Ogarnięta administracja - Dobrze zmodyfikowane pluginy - Free VIP na start - pierwszy tydzień edycji! - Serwer jest cały czas rozwijany - Prosty spawn, na którym na pewno nikt się nie zgubi - Tanie rangi - Więcej informacji znajdziesz na serwerze! IP: KofCraft.PL Trwa rekrutacja na: Helpera oraz Budowniczego! Wbijaj i graj teraz! Edycja na zamki! Mrhack505 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny 9 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 Zaraz zobaczymy czy dobrze. Bo jak ostatnio pamiętam to calc działało. Trzeba zerknąć czy działają inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 17 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 14 minut temu, Wielebny napisał: Zaraz zobaczymy czy dobrze. Bo jak ostatnio pamiętam to calc działało. Trzeba zerknąć czy działają inne Już zobaczyłeś? Bo jakoś szkody nam nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny 9 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 Teraz, SernickLOL napisał: Już zobaczyłeś? Bo jakoś szkody nam nie zrobiło Myślisz że będe tracił czas na iźihace? Nie, bo mi się nawet nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 17 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 1 minutę temu, Wielebny napisał: Myślisz że będe tracił czas na iźihace? Nie, bo mi się nawet nie chce. Nie wiem dokładnie, o co wam chodzi z tym easyhc, ale po co piszesz posty, że wszystko sprawdzisz a na koniec nic nie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny 9 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 1 minutę temu, SernickLOL napisał: Nie wiem dokładnie, o co wam chodzi z tym easyhc, ale po co piszesz posty, że wszystko sprawdzisz a na koniec nic nie robisz? "Ironia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 IZIHC XDDD To już jest nudne, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 17 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 1 minutę temu, Bananowiec napisał: IZIHC XDDD To już jest nudne, lol. Skoro dla Ciebie jest nudne, to się wypowiedz i idź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi