Pixel1997 3 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) Hey. Mam 2 pytania 1. Tu znowu ja i mam kolejny problem z tabem ;< ss 2. Jak sformatować cała tabliste na zero ? Nie używają every 10 ticks: loop all players: set {_packet: :*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%loop-player%", false and 0 loop-player.sendPacket{{_packet: :*}}; a wiem że jest też inny sposób tylko jaki? Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) daj zamias every 10 ticks: np on join: nie wiem czy to pomoze ale sprobuj Edytowane 20 sierpnia 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Daj na jakiś hosting bo nikt nie będzie pobierał SS ;_; 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pixel1997 3 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Już zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 1. W tym to Ci sie pewnie doubluja wartosci. Pamietaj, ze txt nie moze byc taki sam. 2. TabList.hidePlayers{}; Chyba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pixel1997 3 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) 1. Kod : 2. Tak wiem że TabList.hidePlayers{} Ale jak tego użyć ? Jaki event ? I to jest do 1 osoby czy do wszystkich ? Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pixel1997 3
Hey. Mam 2 pytania
1. Tu znowu ja i mam kolejny problem z tabem ;< ss
2. Jak sformatować cała tabliste na zero ? Nie używają
every 10 ticks: loop all players: set {_packet: :*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%loop-player%", false and 0 loop-player.sendPacket{{_packet: :*}};
a wiem że jest też inny sposób tylko jaki?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi