SupcioXD 37 Opublikowano 16 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 cześć! Potrzebuje szybko kodu aby byłą Fake eksplozja i spawn fireworków kolorami (czerwony, niebieski) Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 120 Opublikowano 16 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 command /fake: trigger: create a fake explosion at the player command /fire: trigger: pop ball large firework colored red and blue at player Powinno działać nie jestem pewnien co do 2, nie ma mnie w domu a na laptopie nie mam serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 16 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 2 nie działa ;/ ale nie wiem czemu w pierwszym nie widzę wybuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 16 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 @SupcioXD, A masz włączone animacje w Opcjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 16 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) no właśnie nie ale włącze sekunda @edit działa miałem off animacje ale 2 skrypt nie działa @edit drugi skrypt naprawiłem i działa wszystko ładnie pięknie ,3 Edytowane 16 stycznia 2018 przez SupcioXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SupcioXD 37
cześć!
Potrzebuje szybko kodu aby byłą Fake eksplozja i spawn fireworków kolorami (czerwony, niebieski)
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi