DawidZRTX1 0 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Witam potrzebuje pomocy posiadam plugin askyblock i chciałbym edytować menu jak sie wpisuje /is help a szczególnie chodzi mi o to dam ssa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wszędzie tego szukałem i nie ma niczego tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vestiii 3 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Sprawdź pliki config, plugin, a jak to jest plugin w .sk czyli skript, pokaż kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidZRTX1 0 Opublikowano 12 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 8 godzin temu, vestiii napisał: Sprawdź pliki config, plugin, a jak to jest plugin w .sk czyli skript, pokaż kod. Sprawdzalem w confingu a skryptów nie mam serwer ma same pluginy Proszę o pomoc pilnie potrzebuje Błagam o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DreaMPL 18 Opublikowano 16 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 Polecam plugin MyCommand Dzięki temu pluginowi możesz tworzyć nowe komendy, podmieniać komendy np. zamiast /warp sklep wystarczy /sklep. Plugin dość prosty w użyciu ale czasami sam natrafiam się na problemy lecz stworzenie komendy /is help nie powinno sprawiać problemów. Ogólnie jeśli nie znasz się na tym pluginie to pisz, mogę ci pomóc trochę. Ogólnie kod komendy powinien wyglądać tak: ishelp: <--- Dowolna nazwa, nie mogą się powtarzać command: /is help <--- Twoja komenda type: TEXT <--- Type TEXT oznacza, że po wpisaniu wyświetli nam się text text: - 'Przykladowy tekst1' - 'Przykladowy tekst2' permission-required: true <--- True oznacza, że każdy Gracz będzie miał dostęp do tej komendy, nie trzeba im będzie dodawać specjalnych uprawnień. ishelp: command: /is help type: TEXT text: - '&7/is &8- Tworzy wyspe' - '&7/is sethome &8- Ustawia home wyspy ' - 'itd..' permission-required: true Jeśli pomogłem liczę na łapkę w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DawidZRTX1 0
Witam potrzebuje pomocy posiadam plugin askyblock i chciałbym edytować menu jak sie wpisuje /is help a szczególnie chodzi mi o to dam ssa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wszędzie tego szukałem i nie ma niczego tego
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi