Skocz do zawartości

b8bans - Skrypt ułatwiający młodym i nowym administratorom ich pracę!

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam. Nie wiedziałem w jaki dział to dać, więc dałem tu. Proszę o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego dla niego działu.

Hej! Jestem SernickLOL! To mój pierwszy skrypt, więc proszę o wyrozumiałość.

Teraz co nie co o skrypcie oraz changelog: DL na samym dole! :D

Skrypt posiada podstawowe funkcje: /zbanuj (2 opcje), /wyrzuc (2 opcje), /b8bans autor.

OSTRZEGAM! Skrypt NIE JEST ZAAWANSOWANY! Ma on tylko pomagać nowym, młodym administratorom!

Link do skryptu: https://code.skript.pl/mz35Tjpr/

Proszę o znajdywanie bugów i pisanie ich w komentarzach oraz zostawcie ocenę, to motywuje do dalszej pracy! :D

Edytowane przez Ixidi
prefix
https://skript.pl/temat/24434-b8bans-skrypt-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-m%C5%82odym-i-nowym-administratorom-ich-prac%C4%99/

4 minuty temu, LloydPL napisał:

jak podmienienie komend na dłuższe ma im pomóc?

Tak, owszem, jest to podmienienie na dłuższe, ale są one bardziej spolszczone, przez co ludzie, którzy go używają i nie mają dobrej wiedzy języka Angielskiego mogą spokojnie używać tego skryptu. Dziękuję za opinie. :D

ban -> zbanuj (i tak spolszczenie zawiera "ban" więc po co?)
unban -> ... (i jak początkujący admin odbanuje gracza?)
kick -> wyruc (no to tylko tutaj)
kickall -> wyrzucall (a co jak admin nie wie co to znaczy "all"?)

dodatkowo komenda zbanuj nie powinna działać bo 2 razy ją zdefiniowałeś (nw po co)

Przecież to trzeba mieć administratora w wieku 8 lat, aby nie znał tych komend jak się mu pokaże.

/wyrzucall

/kickall 

Któro ma więcej liter, które szybciej napisze?