xxdamixx 33 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) Cześć i czołem nie dawno otworzyłem swoja sieć serwerów, związku z tym potrzebuje paru gotowych projektów/trybów które już istnieją lub działają... Tryby jakie mam : - SkyBlock, FreeBuild,Survival + Gildie Co oferuje : - Pomoc techniczna w zakresie pluginów, map i skryptów - Reklamę - Swoja domenę - TDiscord - Stronę i Forum Wolne posady: - Sponsor (20 zl mies. im więcej sponsorów tym taniej ) - Opiekun - Admin - Moderator - Pomocnik Jesteś zainteresowany napisz do mnie każda ofertę rozpatrzę! Na pewno się dogadamy! Gdyby ktoś chciał to IP: SkyMagic.pl Wersja : 1.8 - 1.12! Kontakt : E-mail : [email protected] Edytowane 23 stycznia 2018 przez xxdamixx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinnez 9 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Na czym ta współpraca ma polegać, mógłbyś dać więcej informacji??Łatwiejszy odbiór, mniej zbędnych pytań, zaoszczędzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxdamixx 33 Opublikowano 8 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Szukamy serwerów aby dołączyc je do siecie Więcej informacji udzielimy na emailu: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel0210 0 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Powwiedz Jak Polaczyles Serwwery Bungee Bo Ja Nie Moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxdamixx 33 Opublikowano 23 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 Dnia 18.01.2018 o 17:13, pawel0210 napisał: Powwiedz Jak Polaczyles Serwwery Bungee Bo Ja Nie Moge jeżeli szukasz pomocy to wejdz do mojego nowego wątku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi