szymelonPL 5 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 Witam mam skrypt na plecaki i jest jeden błąd: ją 3 plecaki do stworzenia Mały, średni i duży i jak dam coś do małego i otworze średni to te same itemy co mam w małym mam też w średnim! jak to naprawić? (daje rep) Link: Kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Miszczu123 1 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) Jak chcesz to moge dac ci link do pluginu plecak bardzo dobry polecam sam korzystam Plugin i wszystki ekomendy ----------> https://dev.bukkit.org/projects/backpack-item Edytowane 7 stycznia 2018 przez Miszczu123 szymelonPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xxdamixx 33 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 zmienna {nBackpack::%player%::%loop-number%} masz przypisana kazdemu plecakowi szymelonPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymelonPL 5 Opublikowano 7 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 14 minut temu, xxdamixx napisał: zmienna {nBackpack::%player%::%loop-number%} masz przypisana kazdemu plecakowi Czyli jak będzie np. {MalyPlecak::%player%::%loop-number%} będzie działało poprawnie? Dziękuje już wszystko działa poprawnie Post można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szymelonPL 5
Witam mam skrypt na plecaki i jest jeden błąd:
ją 3 plecaki do stworzenia Mały, średni i duży i jak dam coś do małego i otworze średni to te same itemy co mam w małym mam też w średnim!
jak to naprawić? (daje rep)
Link: Kliknij
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi