Skocz do zawartości

Sprzedam Pluginy,skrypty i mapę pod serwer RPG!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, miałem stworzyć serwer RPG oparty na systemie sztabek złota, skończyło się na pomyśle, który nie zostanie już nigdy doprowadzony do końca.

Najpierw ceny poszczególnych systemów:

Plugin prac na sztabki złota : Wpisujesz /praca wez drwal, gornik, zabojca i wykonujesz daną pracę zarabiając sztabki złota! W konfiguracji pluginu możesz ustawić poziom trudności zarobku i procent szans na zarobek! 

Skrypt działkowy na sztabki złota:

rAVc4Kv.png

Wpisujesz /land i wygląda to właśnie w ten sposób. Wybierasz odpowiednią wielkość pamiętając by oddalić się dość daleko od spawnu 
Pamiętaj, że odległość pomiędzy każdą działką musi wynosić 200 kratek, a ty płacisz sztabkami złota! 

Podany wyżej skrypt i plugin są autorskie, sprzedaję gdyż rezygnuję z tworzenia serwera.

Tak wygląda mapa serwera EmpireX, mamy Spawn z komnatami królewskimi, z murami obronnymi, kowalem, karczmą, wieżą czarodzieja, targowiskiem i kościołem i statek. Wszystkie budowle pomijając mury obronne były budowane autorsko bez żadnych wspomagaczy!

vP9puhf.png

Vpmo2nk.png

ATPzMR6.png

VbkXHi6.png

SwVRxtB.png

K23VULw.png

Serwer tak naprawdę nie wystartował z braku Questów i dalszej chęci do grania w Minecrafta. On był cały czas w budowie, także nie oczekujcie, że dostaniecie od Nas VPSA i że mamy graczy!

Płatność tylko i wyłącznie przez PayPal lub przelew bankowy! Chcesz porozmawiać przed kupnem? Napisz na mój Discord jak będę Online, oto link do zapro: https://discord.gg/jNMdhvc . 

Dane PayPal: [email protected] | Najlepiej skontaktuj się na Discord, że jesteś chętny na którykolwiek z tych pluginów/skryptów albo nawet i  chętny na mapę, ja nie jestem w domu 24h, więc najpierw napisz na Discord, ja będę i ty będziesz, to ogarnę temat, chyba że wolisz dać kasę i czekać aż wejdę na kompa ;) W każdym razie możesz i tak,  ja nie oszukam ciebie i mogą to potwierdzić za mnie Yooniks i Skillerk2 :) 

Przelew Bankowy: Dane tylko na PW! Pliki będą doręczone po otrzymaniu zapłaty i gdy będzie ona widoczna na koncie w banku, gdyż potwierdzenie możesz sfałszować.

Wszystkie skrypty i pluginy były kupowane, nie są to lewe skrypty czy pluginy z neta. Plugin na prace za sztabki złota stworzył @yooniks. Jedyny skrypt/plugin nie pochodzący od użytkowników tego forum, to ten dotyczący działek.

Za wszystko (Mapa + Pluginy) chcę tylko 30 zł! :)

Edytowane przez XANT3R
https://skript.pl/temat/24294-sprzedam-pluginyskrypty-i-map%C4%99-pod-serwer-rpg/

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...