Gość XANT3R Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Witajcie, miałem stworzyć serwer RPG oparty na systemie sztabek złota, skończyło się na pomyśle, który nie zostanie już nigdy doprowadzony do końca. Najpierw ceny poszczególnych systemów: Plugin prac na sztabki złota : Wpisujesz /praca wez drwal, gornik, zabojca i wykonujesz daną pracę zarabiając sztabki złota! W konfiguracji pluginu możesz ustawić poziom trudności zarobku i procent szans na zarobek! Skrypt działkowy na sztabki złota: Wpisujesz /land i wygląda to właśnie w ten sposób. Wybierasz odpowiednią wielkość pamiętając by oddalić się dość daleko od spawnu Pamiętaj, że odległość pomiędzy każdą działką musi wynosić 200 kratek, a ty płacisz sztabkami złota! Podany wyżej skrypt i plugin są autorskie, sprzedaję gdyż rezygnuję z tworzenia serwera. Tak wygląda mapa serwera EmpireX, mamy Spawn z komnatami królewskimi, z murami obronnymi, kowalem, karczmą, wieżą czarodzieja, targowiskiem i kościołem i statek. Wszystkie budowle pomijając mury obronne były budowane autorsko bez żadnych wspomagaczy! Serwer tak naprawdę nie wystartował z braku Questów i dalszej chęci do grania w Minecrafta. On był cały czas w budowie, także nie oczekujcie, że dostaniecie od Nas VPSA i że mamy graczy! Płatność tylko i wyłącznie przez PayPal lub przelew bankowy! Chcesz porozmawiać przed kupnem? Napisz na mój Discord jak będę Online, oto link do zapro: https://discord.gg/jNMdhvc . Dane PayPal: [email protected] | Najlepiej skontaktuj się na Discord, że jesteś chętny na którykolwiek z tych pluginów/skryptów albo nawet i chętny na mapę, ja nie jestem w domu 24h, więc najpierw napisz na Discord, ja będę i ty będziesz, to ogarnę temat, chyba że wolisz dać kasę i czekać aż wejdę na kompa W każdym razie możesz i tak, ja nie oszukam ciebie i mogą to potwierdzić za mnie Yooniks i Skillerk2 Przelew Bankowy: Dane tylko na PW! Pliki będą doręczone po otrzymaniu zapłaty i gdy będzie ona widoczna na koncie w banku, gdyż potwierdzenie możesz sfałszować. Wszystkie skrypty i pluginy były kupowane, nie są to lewe skrypty czy pluginy z neta. Plugin na prace za sztabki złota stworzył @yooniks. Jedyny skrypt/plugin nie pochodzący od użytkowników tego forum, to ten dotyczący działek. Za wszystko (Mapa + Pluginy) chcę tylko 30 zł! Edytowane 3 lipca 2018 przez XANT3R Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/24294-sprzedam-pluginyskrypty-i-map%C4%99-pod-serwer-rpg/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi