hajpbestia 4 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 yup! W internecie znany jestem pod nickiem hajpbestia. Jak niektorzy wnioskuja juz po nicku, interesuje sie street wearem, ale nie tylko. Interesuje sie rowniez grafika (generalnie zamieniam zdjecia z rzeczywistosci na rysunkowe) No i to tyle.. Mam nadzieje ze bede sie dobrze bawic i wy rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Pochwal się swoimi ciuszkami plss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azonii_fresh 1 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajpbestia 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Dnia 2.01.2018 o 00:03, Sewer napisał: Pochwal się swoimi ciuszkami plss Ciuszki beda co jakis czas na blogu Nie spodziewaj sie cos typu bogo supreme, butow gucci itp. Raczej interesuja mnie rzeczy do 600 zł.. Chce udowodnic ludziom ze mozna fajnie sie ubierac za mniej niz 600 zł (niektorzy mysla ze yeezy + tiro i to jest hypebeast'ia albo bape shark hoodie (tylko) Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 37 minut temu, hajpbestia napisał: mozna fajnie sie ubierac za mniej niz 600 zł Imho można fajnie się ubrać za 200 albo nawet i 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajpbestia 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Teraz, Bielecki napisał: Imho można fajnie się ubrać za 200 albo nawet i 100 zł Teraz, hajpbestia napisał: Chce udowodnic ludziom ze mozna fajnie sie ubierac za mniej niz 600 zł (niektorzy mysla ze yeezy + tiro i to jest hypebeast'ia albo bape shark hoodie (tylko) Chyba malutkie nieporozumienie Chodzi mi o to, ze wiele ludzi mysli ze jak cos jest tansze to nie jest typu street wear Edytowane 3 stycznia 2018 przez hajpbestia maslo maslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Nie znam się na ciuchach i nie jara mnie noszenie znaczków firmowych, które podnoszą cenę kilkukrotnie za tą samą rzecz osobiście przywiązuję wagę do innych rzeczy, sooo... #noOffence oczywiście, puściłem tamten post bardziej jako żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajpbestia 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Dnia 1.01.2018 o 23:53, Ixidi napisał: Witaj A dzien dobry Teraz, Bielecki napisał: Nie znam się na ciuchach i nie jara mnie noszenie znaczków firmowych, które podnoszą cenę kilkukrotnie za tą samą rzecz osobiście przywiązuję wagę do innych rzeczy, sooo... #noOffence oczywiście, puściłem tamten post bardziej jako żart. Moim celem jest pokazanie, ze mozna sie ubierac podobnie jak markowo, ale taniej.. I ja np. nie nosilbym shark hoodie bo po prostu mi sie nie podoba. Znam osoby ktore nosza to bo to jest bape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 47 minut temu, hajpbestia napisał: Ciuszki beda co jakis czas na blogu Nie spodziewaj sie cos typu bogo supreme, butow gucci itp. Raczej interesuja mnie rzeczy do 600 zł.. Chce udowodnic ludziom ze mozna fajnie sie ubierac za mniej niz 600 zł (niektorzy mysla ze yeezy + tiro i to jest hypebeast'ia albo bape shark hoodie (tylko) To szybko zakladaj bloga Generanie, moglbys polecic jakis streetmarket? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 @Sewer masz tutaj: Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajpbestia 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 3 godziny temu, Sewer napisał: To szybko zakladaj bloga Generanie, moglbys polecic jakis streetmarket? No i jest zalozony! Moze dzisiaj pierwszy wpis bedzie ;] Oj wiesz, nie polece Ci jednego.. Generalnie mozesz cos wyczaic na zalando fajnego Np. Sa teraz fajne vansy przecenione tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi