zyrakion 3 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 (edytowane) IP: FEROXCRAFT.PL Edytowane 6 marca 2018 przez zyrakion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Zbieżność nazw czy jednak mulciak z nowym tematem? Bo nie żeby coś, ale nazwa powinna być zmieniona z powodu iż kolega z SB był szybszy Kaskader i Anuk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) Dnia 1/1/2018 o 17:55, Deadlyo napisał: nazwa powinna być zmieniona z powodu iż kolega z SB był szybszy Oba tematy przez tą samą osobę wstawione, to raz. Dwa, że tutaj jest domena, tam tylko nazwa - jeśli kupię domenę .pl istniejącego serwera .ench.pl (etc.) to sorki, ale to ja mam do tej nazwy jakiekolwiek prawo Inna sprawa, że to kolejna prezentacja, której tekstu nikt nie zmoderował. Niektóre zdania nie trzymają się kupy, interpunkcja też leży. Czy to takie trudne przeczytać na spokojnie tekst przed publikacją? Osobiście wychodzę z założenia, że jeśli ktoś nie potrafi się przyłożyć do poprawnego napisania kilkunastu linijek tekstu, który ma być jego wizytówką, to i do swojej rzeczywistej pracy się też nie przykłada. Edytowane 8 stycznia 2018 przez Bielecki typo LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 mi się podoba prezentacja. ładna, schludna. wbiję na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żołnierzyk 2 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 nawet fajna prezentacja, serwerek ogarnięty, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi