MasterZiomalo7 2 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) Witam, mój serwer to [ciach], na 1 edycji grało 50 typa a teraz robię 2 edycję. Potrzebuję antycheata, ale żeby sam najlepiej nie banował ale wyświetlał osobom które mają dajmy permisje "info.cheats" //Reklama ~Ixidi Edytowane 30 grudnia 2017 przez Ixidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 NoCheatPlus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Unix 3 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Darmowy to polecam NoCheatPlus, ale są jeszcze inne zależy jaki masz silnik ;v. I mówisz o tym swoim serwerze gdzie chodziłeś po serwerach i się reklamowałeś? nie ładnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HakunekPL 2 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 ja polecam kombinacje pluginów NoCheatPlus i PhoenixAntyCheat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasterZiomalo7 2
Witam, mój serwer to [ciach], na 1 edycji grało 50 typa a teraz robię 2 edycję.
Potrzebuję antycheata, ale żeby sam najlepiej nie banował ale wyświetlał osobom które mają dajmy permisje "info.cheats"
//Reklama ~Ixidi
Edytowane przez IxidiOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi