LordYu 296 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 (edytowane) Dziś już więcej przyzwyczajony do tabletu, więc i grafika z wyższej półki, ponownie anime. Ale tym razem cienie oraz kolory zastosowane na wysokim poziomie, obraz wykonany w OpenCanvas. Nie chciało mi się już dorabiać tła w postaci jakiejś ściany góry, sam Goku zajął mi ponad 2h wraz z narysowaniem pierwszej kreski, aż po ostatni cień #EDIT Pomalowałem rękaw pod ręką kolorem skóry teraz je gut Edytowane 27 grudnia 2017 przez JPablo Usunięty#3468, Kaskader i Quintalinio 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azonii_fresh 1 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 Bardzo fajne Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajpbestia 4 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Az mi wstyd za moje prace.. Cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 19 minut temu, hajpbestia napisał: Az mi wstyd za moje prace.. Cudo czy Ja wiem czy wstyd, mam ~11 lat doświadczenia w szkicowaniu, więc przejść z ołówka na rysik do tabletu to nie wielki wyczyn. Gorzej startuje się od 0 Anuk i hajpbestia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi