Lord Loginus 8 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Witam, mam takie pytanko, jak to zrobić xD:command /cycki: trigger: set {_loc} to location of player spawn 2 zombie at {_loc} set name of last spawned entity to "Cos"I teraz tutaj pytanie, jak zrobić aby nazwało oba zombie?Odpada to:spawn 1 zombie at {_loc}set name of last spawned entity to "Cos"spawn 1 zombie at {_loc}set name of last spawned entity to "Cos"Chcę aby w jednej linijce nazywało wszystkie zespawnowane zombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 loop 2 times: spawn zombie at {_loc} set name of last spawned entity to "Cos" Albo set name of spawned entites to "Cos" Lord Loginus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 (edytowane) Do zamknięcia. Jestem idiotą xD Edytowane 18 sierpnia 2014 przez login989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lord Loginus 8
Witam, mam takie pytanko, jak to zrobić xD:
I teraz tutaj pytanie, jak zrobić aby nazwało oba zombie?
Odpada to:
Chcę aby w jednej linijce nazywało wszystkie zespawnowane zombie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi