DJDark 0 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Witam kto zrobi mi miecz że co 30 s w gracza/moba(nie wemnie) uderzy piorun i zada mu 5 serc, a jak sie kliknie prawym to wyrzuca mnie w góre i do przodu.W góre- o 15W przód- 20Tylko zeby nie dostał odrażeń od upadku.Za pomoc daje okejke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) Hmm następnym razem staraj się nie dawać tak jaskrawego koloru, bo "gryzie" po oczach :)Ten pierwszy nie do końca wiem jak zrobić, gdyż pojawiają mi się błędy z loopem, ale trzymaj drugi. Komenda /miecz jest tylko po to abyś mógł przetestować czy działa :} (jeśli nie przydatno to później ją usuń) Zrobiłem, że można tego używać co 15 sekund, można to w każdej chwili zmienić w 11 i 13 linijce bodajże.set {czekaj.%player%} to 15wait 15 secondZapobiegnie to wyrzucaniu graczy zz serwera, ponieważ uznaje to że gracz lata :pjeśli chcesz aby działało to np. na zwykłym diamentowym mieczu to usuń tę linijkę:name of player's tool is "&7Miecz demona"Kod:variables: {skok.%player%} = false on rightclick with diamond sword: if {skok.%player%} is false: name of player's tool is "&7Miecz demona" push player upwards with speed 2 push player horizontally forward at speed 5 send "&l&7I'd &l&4love &7<oo :)" set {skok.%player%} to true set {czekaj.%player%} to 15 wait 15 second set {skok.%player%} to false else: send "&7Odczekaj jeszcze &6%{czekaj.%player%}% &7sekund przed wykonaniem nastepnego skoku :)"on damage: if damage cause is fall: if {skok.%victim%} is true: cancel eventon join: set {skok.%player%} to falseEvery 1 second: loop all players: if {skok.%loop-player%} is true: add -1 to {czekaj.%loop-player%} command /miecz: trigger: give player 1 diamond sword named "&7Miecz demona" Edytowane 17 sierpnia 2014 przez Hydorax DJDark 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 No dobra kod działa ^_^Ale dostaje odrażenia o upadku a regeneracje dostaje dopiero jak upadne.Dobra to zamiast tego pioruna to może efekt trucizny(3) i ślepoty co 10 s lewym. I czy zrobi mi ktoś że pałeczka bleiza ma:Na lewym ognisty fala i do okoła cb robi sie taki krąg ognia co spala wrogów i jest przez 7s, tylko żeby był ten efekt ognistego kręgu(wiem że trudne).A na prawym Ognisty Pocisk, uderza ognistą kulą(tą w minecraft) i można użyć tego co 3 s.Nazywać sie ma Inferno (komenda /inferno) Za pomoc LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 (edytowane) Czekam na pomoc! Edytowane 20 sierpnia 2014 przez DJDark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 REF!Czekam na pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJDark 0
Witam kto zrobi mi miecz że co 30 s w gracza/moba(nie wemnie) uderzy piorun i zada mu 5 serc, a jak sie kliknie prawym to wyrzuca mnie w góre i do przodu.
W góre- o 15
W przód- 20
Tylko zeby nie dostał odrażeń od upadku.
Za pomoc daje okejke ;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi