Jest możliwość usunięcia komend, ukrycia tak żeby ich nie było widać ?
Chodzi mi konkretnie o to jak wpiszemy np /help to nic nam się nie pojawi na czacie to samo do
/bukkit:help
/bukkit:version
/bukkit:versions
/bukkit:me
/bukkit:msg
/bukkit:plugin
/bukkit:plugins
/help
/plugin
/plugins
/version
/versions
/me
/gamemode
/gamerule
/s
/c
/p
/t
/tell
/xp
Tak żeby zwykły gracz nie miał dostępu do tych komend.Czyli tak przykładowo ktoś wpisze /version to mu nic nie wyświetla tak jak by komendy nie było i nie istniała bez komunikatu unknow command type /help ble ble ble [ FAJNIE JAK BY BYLA PERMISIA NA TO CZYLI TEN KTO MA OPA LUB admin.permission do dodania żeby mogli te komendy używać i widzieć ]
2 PROŚBA
Jak ktoś wejdzie na serwer wyjdzie zginie to żeby nie było komunikatu żadnego
I jak kogoś zabijemy to będzie wiadomość
Gracz DivX zabił gracza Zdzichu z Miecz Diamentowy <==== to na czacie wszyscy widzą
Pytanie
divx 1
Jest możliwość usunięcia komend, ukrycia tak żeby ich nie było widać ?
Chodzi mi konkretnie o to jak wpiszemy np /help to nic nam się nie pojawi na czacie to samo do
Tak żeby zwykły gracz nie miał dostępu do tych komend.Czyli tak przykładowo ktoś wpisze /version to mu nic nie wyświetla tak jak by komendy nie było i nie istniała bez komunikatu unknow command type /help ble ble ble [ FAJNIE JAK BY BYLA PERMISIA NA TO CZYLI TEN KTO MA OPA LUB admin.permission do dodania żeby mogli te komendy używać i widzieć ]
2 PROŚBA
Jak ktoś wejdzie na serwer wyjdzie zginie to żeby nie było komunikatu żadnego
I jak kogoś zabijemy to będzie wiadomość
Gracz DivX zabił gracza Zdzichu z Miecz Diamentowy <==== to na czacie wszyscy widzą
Ja DivX'
Zabiles gracza Zdzichu z Miecz diamentowy
On
Zostales zabity przez DivX z Miecz diamentowy
Edytowane przez divxOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi