Siemka, mam taki oto skrypt i mam problem otóż gdy uderzymy gracza to anty logout fajnie działa odlicza czas na pasku smoka itd. ale gdy uderzymy gracz 2 raz do zamiast odliczanie i caly skrypt powinien cofnac się do stanu początkowego tnz odliczanie znow od 20 sek to tyle ile oddamy hitów w gracza to tyle nam nalicza czasu na bossbar Proszę o pomoc to dla mnie bardzo wazne
Spoiler
on damage of player:
loop 20 times:
wait 1 second
set {walka.%victim%} to true
set {walka.%attacker%} to true
create timed bar with text " &a&l&oNeroo&2&l&oMc - &b&L&oNie logaj przez &8» &4&l&o20" to victim for 1 seconds
create timed bar with text " &a&l&oNeroo&2&l&oMc - &b&L&oNie logaj przez &8» &4&l&o20" to attacker for 1 seconds
wait 0.1 seconds
set {walka.%attacker%} to false
set {walka.%attacker%} to false
stop
on quit:
if {walka.%player%} is true:
clear the player's inventory
set {walka.%player%} to false
kill player
broadcast " &a&l&oGracz &6&l&o%player% &a&l&owylogowal sie podczas walki"
on command:
if {walka.%player%} is true:
if command isn't "butcher" or "r" or "helpop":
cancel event
send " &b&l&oJestes podczasz walki! Nie mozesz uzywac komend, dozwolone komendy: &c&l&ohelpop oraz msg"
Pytanie
deusowy_yt 2
Siemka, mam taki oto skrypt i mam problem otóż gdy uderzymy gracza to anty logout fajnie działa odlicza czas na pasku smoka itd. ale gdy uderzymy gracz 2 raz do zamiast odliczanie i caly skrypt powinien cofnac się do stanu początkowego tnz odliczanie znow od 20 sek to tyle ile oddamy hitów w gracza to tyle nam nalicza czasu na bossbar Proszę o pomoc to dla mnie bardzo wazne
on damage of player: loop 20 times: wait 1 second set {walka.%victim%} to true set {walka.%attacker%} to true create timed bar with text " &a&l&oNeroo&2&l&oMc - &b&L&oNie logaj przez &8» &4&l&o20" to victim for 1 seconds create timed bar with text " &a&l&oNeroo&2&l&oMc - &b&L&oNie logaj przez &8» &4&l&o20" to attacker for 1 seconds wait 0.1 seconds set {walka.%attacker%} to false set {walka.%attacker%} to false stop on quit: if {walka.%player%} is true: clear the player's inventory set {walka.%player%} to false kill player broadcast " &a&l&oGracz &6&l&o%player% &a&l&owylogowal sie podczas walki" on command: if {walka.%player%} is true: if command isn't "butcher" or "r" or "helpop": cancel event send " &b&l&oJestes podczasz walki! Nie mozesz uzywac komend, dozwolone komendy: &c&l&ohelpop oraz msg"
Edytowane przez Ixidi[code]
https://skript.pl/temat/23683-b%C5%82agam-o-szybk%C4%85-pomoc/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi