Kraftowanyxd 23 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Tak jak w temacie, gracz i inne rangi nie mają dostępu do /warp a ranga sierzant nie ma do kit sierzant, permissie sa dodane tylko nie dzialają link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 (edytowane) masz spację po essentials.warps. * a nie ma jej być dodaj permisję essentials.warp essentials.warp.list Edytowane 17 grudnia 2017 przez JPablo Kraftowanyxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowanyxd 23 Opublikowano 17 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 4 minuty temu, JPablo napisał: masz spację po essentials.warps. * a nie ma jej być dodaj permisję essentials.warp essentials.warp.list Wielkie dzięki Działa ! Powiedz mi, może wiesz mam najnowszą wersje worldedita i guarda i jest flag ze gracze moga otwierac skrzynki uzywac przyciskow itp, ale nadal nie moga, i nic im nie pisze co musze zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 2 minuty temu, Kraftowanyxd napisał: Wielkie dzięki Działa ! Powiedz mi, może wiesz mam najnowszą wersje worldedita i guarda i jest flag ze gracze moga otwierac skrzynki uzywac przyciskow itp, ale nadal nie moga, i nic im nie pisze co musze zrobic? Ja używam wersji 6.x a flaga to use /rg flag [Region] use allow /rg flag [Region] chest-access allow Ewentualnie sprawdź interakcje czy działają, skrypty nie blokują etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowanyxd 23 Opublikowano 17 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 3 minuty temu, JPablo napisał: Ja używam wersji 6.x a flaga to use /rg flag [Region] use allow /rg flag [Region] chest-access allow Ewentualnie sprawdź interakcje czy działają, skrypty nie blokują etc. Nie działa ;( Co do skryptów raczej nic nie blokują bo mam tylko skrypt na komendy typu /pomoc ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Podaj mi ip serwera, sprawdzę bo sprawdzałem u siebie flagi i jest jak pisałem wsześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowanyxd 23 Opublikowano 17 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 svguns.eu ale jest whitelista bo server konfiguruje wbhij na tsa xmine.pl i cie mowne daj se w nicki /kraftowany Temat rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kraftowanyxd 23
Tak jak w temacie, gracz i inne rangi nie mają dostępu do /warp a ranga sierzant nie ma do kit sierzant, permissie sa dodane tylko nie dzialają link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi