Virtuosso 38 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 (edytowane) Kontakt: Discord: Virtuoz#0457 Skype: [email protected] Edytowane 25 grudnia 2017 przez Virtuosso LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Moze podal bys Discorda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) Byłem u nich, nie wzbudzają sympatii, a później jak się okazało tym bardziej zaufania. Nie polecam. (Za chwile za pewne będzie odwołanie się poziomu przedszkola) //Edit @Down Nawet u nich nie był Pozdro. //Edit2 + nie ma to jak pozytywna opinia dziecka które rakuje każdy post Edytowane 24 grudnia 2017 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) Dobrze budują, za to atmosfera tam to jest kompletna porażka. A tym bardziej poziom zwalania niektórych win na inne osoby tylko po to żeby nie ubrudzić sobie rączek. Zamówić - polecam. Dołączyć - wszystko tylko nie to. Edytowane 27 grudnia 2017 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 25 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2017 Polecam edycję tematu, kliknij 2x na obraz podczas edycji i daj rozmiar szerokości obrazu na min 800px bo musiałem obraz otwierać w osobnych oknach aby coś doczytać Virtuosso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 25 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2017 11 godzin temu, JPablo napisał: Polecam edycję tematu, kliknij 2x na obraz podczas edycji i daj rozmiar szerokości obrazu na min 800px bo musiałem obraz otwierać w osobnych oknach aby coś doczytać Temat został poprawiony, dzięki za poinformowanie mnie o tym . LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi