Skocz do zawartości
  • 0

Problem z ImageOnMap

Random2178

Pytanie

Witam,

Mam problem z pluginem ImageOnMap. Zainstalowałem go, trzymam w łapce pustą mapę i pisze komendę

/tomap https://previews.123rf.com/images/yod67/yod671304/yod67130400158/19372431-image-of-an-hummingbird-on-black-background-Stock-Photo.jpg

(przykładowy obrazek dałem)

Wyświetla się napis Rendering... i przez ok. minutę nic się nie dzieje. Po około minucie jednak wyświetla się napis Map randering failed: Connection timed out a w konsoli wyskakuje coś takiego

[19:34:28 WARN]: [ImageOnMap] Rendering from Ozelot failed: java.lang.IllegalStateException: Caller runnable does not belong to any worker

Potrafi ktoś pomóc? Będę bardzo wdzięczny.

Edytowane przez Ozelot

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Prawdopodobnie zly link, sam sprawdzalem mimo, ze time out sugeruje cos calkowicie innego. Zobacz z inna grafika np.

/tomap Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Taki tip, zawsze uzywaj do takich grafik imgura, pamietaj o kliknieciu wyswietlenia grafiki w nowej karcie.

Ps. Sam ja robilem :D

Edytowane przez Sewer

• 0
6 minut temu, Sewer napisał:

Prawdopodobnie zly link, sam sprawdzalem mimo, ze time out sugeruje cos calkowicie innego. Zobacz z inna grafika np.

/tomap Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Taki tip, zawsze uzywaj do takich grafik imgura, pamietaj o kliknieciu wyswietlenia grafiki w nowej karcie.

Ps. Sam ja robilem :D

Niestety, nie działa. Nadal to samo.

• 0
2 godziny temu, Sewer napisał:

Moze masz internet zbyt wolny?

Raczej nie aż tak wolny :kappa:

Udało mi się wczytać jeden obrazek. Czy może to zależeć np. od wielkości obrazu?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...