Ever 20 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 Witam, mam serwer mc, spigot 1.8.8 i mi nie dziala TerrainControl, robi sie folder ale jak wpisze /tc to sie pokazuje jakies gowno jakby komenda nie dzialala.... Podesle mi ktos jakis plugin Z GOTOWYMI biomami? albo poradzi jak zrobic TC na 1.8.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 (edytowane) Błędy z konsoli? Jakie "gówno" Ci pokazuje, że twierdzisz że plug nie działa? Edytowane 14 grudnia 2017 przez Bielecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ever 20
Witam, mam serwer mc, spigot 1.8.8 i mi nie dziala TerrainControl, robi sie folder ale jak wpisze /tc to sie pokazuje jakies gowno jakby komenda nie dzialala....
Podesle mi ktos jakis plugin Z GOTOWYMI biomami? albo poradzi jak zrobic TC na 1.8.8?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi