DJ_CITROX 24 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 iż mam problem bo dodaje usługe /unbanip do sklepiku i ma być coś takiego że w sklepiku http://screenshooter.net/100120313/jwybwll^^ tak wygląda sklepik to prosił bym jakoś że jak sie wpisze /odbanuj NICK To użyje 2 komendy /unban NICK i /unbanip NICK Za działający skrypt daje 2x + !!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Nie wiem czy o to Ci chodzi ale..:command /odbanuj [<player>]: executable by: players and console trigger: execute console command "unban %player-arg%" execute console command "unbanip %player-arg%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSMB 21 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Możesz też:command /odbanuj [<player>]: trigger: execute console command "pardon %player-arg%" execute console command "pardonip %player-arg%" Ponieważ nie zawsze jest "unban" tylko "pardon" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Procix94 13 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Aby kupic ub trzeba być na serwerze ale jak skoro masz bana czyli nie wejdziesz na serwer ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 @up to niech użyje 'offlineplayer'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJ_CITROX 24
iż mam problem bo dodaje usługe /unbanip do sklepiku i ma być coś takiego że w sklepiku
http://screenshooter.net/100120313/jwybwll
^^ tak wygląda sklepik to prosił bym jakoś że jak sie wpisze /odbanuj NICK To użyje 2 komendy /unban NICK i /unbanip NICK Za działający skrypt daje 2x + !!! ;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi