igoracy 0 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Witam, może mi ktoś napisac skrypt dzięki któremu gracz bedzie otrzymywał efekt spowolnienia po zjedzeniu zlotego jablka? Byłbym bardzo wdzięczny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 on eat of golden apple: apply slowness 20 to player for 200 seconds stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igoracy 0 Opublikowano 10 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Dzięki a da się też zrobic żeby pokazywalo komunikat że zjadłem to jabłko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 1 minutę temu, igoracy napisał: Dzięki a da się też zrobic żeby pokazywalo komunikat że zjadłem to jabłko? on eat of golden apple: apply slowness 20 to player for 200 seconds send "&4Zjadlem golden jabko" to player stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igoracy 0 Opublikowano 10 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Dzięki wielkie za pomoc 22 minuty temu, Wakal napisał: on eat of golden apple: apply slowness 20 to player for 200 seconds send "&4Zjadlem golden jabko" to player stop A co zrobić żeby następny raz można było zjeść np za 10 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
igoracy 0
Witam, może mi ktoś napisac skrypt dzięki któremu gracz bedzie otrzymywał efekt spowolnienia po zjedzeniu zlotego jablka? Byłbym bardzo wdzięczny ;D
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi