TakiJakTy 140 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) Cześć, mam problem bo nie mogę używać wymieniarek na serwerze. Mechanizm nie działa a pluginy mam dobre... Help ++ Edytowane 9 grudnia 2017 przez Ixidi poprawiam tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Superbizons 13 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Coś dokładniej? Errory z konsoli? Może masz problem z konfiguracją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 8 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 czekaj zaraz zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 ./rg f <region> pistons allow w <region> wstaw region na którym stoisz (sprawdzenie /rg info) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrMarker98 4 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 Daj panie errory to ci może pomoge Spoiler Najlepsze: Ja- Laptop mi się zepsuł Ojciec- To załatwie ci kompa do grania za 12k Ja- Po co mi kurna chata?! Ojciec- A co? Nie moge? Ja- No możesz... Ojciec- To ci już kupuje Ja- Ma mieć MSI GeForce GTX 1085 Ja- Oraz Windows 7 Home premium Ojciec- Nie ma sprawy, Zawsze do usług Ja- * Czeka * Ojciec- * Niesie kompa ze wszystkim co syn chciał XD * Ja- Jesteś! Ojciec- * Stawia kompa u niego, Montuje, Zamontował * Ja- Dziękuje bardzo!!! Ojciec- Nie ma za co ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TakiJakTy 140
Cześć, mam problem bo nie mogę używać wymieniarek na serwerze. Mechanizm nie działa a pluginy mam dobre...
Help ++
Edytowane przez Ixidipoprawiam tytuł
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi