SupcioXD 37 Opublikowano 5 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2017 (edytowane) Witam, mam problem z podłączeniem tablisty pod funnyguilds używałem pluginu funnytab i nie działa mi w ogólę plugin. Szukam z kolegą już ponad 2h i nie możemy znaleźć odpowiedź daj pls dam ++ i jeżeli wiesz czemu nie działa funnytab napisz ! ( funnytab nie ma w /pl tak jakby nie zgrał się) Edytowane 6 grudnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 715 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 Nir potrzebujesz funnytaba. Fg 4.0+ ma to w sobie zaimplementowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Zainstaluj protocoltab (i chyba protocollib a jak nie to protocollib i tak ci się przyda) FG ma już taba pod 1.8 ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SupcioXD 37
Witam, mam problem z podłączeniem tablisty pod funnyguilds
używałem pluginu funnytab i nie działa mi w ogólę plugin. Szukam z kolegą już ponad 2h i nie możemy znaleźć
odpowiedź daj pls dam ++ i jeżeli wiesz czemu nie działa funnytab napisz ! ( funnytab nie ma w /pl tak jakby nie zgrał się)
Edytowane przez EwaldOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi