kaczqwee 7 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Zlecam skrypt, który by miał polegać na wysyłaniu wiadomości po wejściu na dany region. Muszę mieć te wiadomości: send "&8Pan tu nowy?" wait 2 seconds send "&7Tttak...!" wait 2 seconds send "&8Pan dokumenty ma?" wait 1 second send "&c(Upewnia sie...)" wait 3 seconds send "&7Tak, wszystko mam." wait 2 seconds send "&8Jezeli moge - co tu Pana sprowadza?" wait 1 seconds send "&7Pracuje przy automatycznych wyspach, tajny wynalazek." wait 3 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 119 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) Prosz... on region enter "miasto1": send "&8Pan tu nowy?" wait 2 seconds send "&7Tttak...!" wait 2 seconds send "&8Pan dokumenty ma?" wait 1 second send "&c(Upewnia sie...)" wait 3 seconds send "&7Tak, wszystko mam." wait 2 seconds send "&8Jezeli moge - co tu Pana sprowadza?" wait 1 seconds send "&7Pracuje przy automatycznych wyspach, tajny wynalazek." wait 3 seconds Edytowane 30 listopada 2017 przez MrJuliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 1 godzinę temu, MrJuliusz napisał: Prosz... on region enter "miasto1": send "&8Pan tu nowy?" wait 2 seconds send "&7Tttak...!" wait 2 seconds send "&8Pan dokumenty ma?" wait 1 second send "&c(Upewnia sie...)" wait 3 seconds send "&7Tak, wszystko mam." wait 2 seconds send "&8Jezeli moge - co tu Pana sprowadza?" wait 1 seconds send "&7Pracuje przy automatycznych wyspach, tajny wynalazek." wait 3 seconds Wszystko jest okej z TAB? "send "&8Pan tu nowy?" - dałem w tej samej lini co reszta, ale to nie zmienia faktu, ze mam błędy. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 ---> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 1 minutę temu, SKsteiner napisał: ---> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <---- to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 8 minut temu, kaczqwee napisał: Wszystko jest okej z TAB? "send "&8Pan tu nowy?" - dałem w tej samej lini co reszta, ale to nie zmienia faktu, ze mam błędy. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Gdybyś jeszcze angielski umiał albo przynajmniej choć raz przejrzał spis błędów żeby wiedzieć co znaczą... Błąd >>> BŁĄD: WYMAGAM 2 TABÓW A ZNALEZIONO "_ _ _ _" [Dalej jest znak który mówi iż _ = SPACE czyli znak _ jest spacją] wystarczy zmienić spacje na taby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 4 minuty temu, JPablo napisał: Gdybyś jeszcze angielski umiał albo przynajmniej choć raz przejrzał spis błędów żeby wiedzieć co znaczą... Błąd >>> BŁĄD: WYMAGAM 2 TABÓW A ZNALEZIONO "_ _ _ _" [Dalej jest znak który mówi iż _ = SPACE czyli znak _ jest spacją] wystarczy zmienić spacje na taby... Są zamienione. I umiem Angielski.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 30 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 5 minut temu, JPablo napisał: Gdybyś jeszcze angielski umiał albo przynajmniej choć raz przejrzał spis błędów żeby wiedzieć co znaczą... Błąd >>> BŁĄD: WYMAGAM 2 TABÓW A ZNALEZIONO "_ _ _ _" [Dalej jest znak który mówi iż _ = SPACE czyli znak _ jest spacją] wystarczy zmienić spacje na taby... Aż taki to nie jestem Jednak pisze mi, ze taki event NIE ISTNIEJE. Co z tym zrobić? Na internecie nie ma innych eventów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 30 minut temu, kaczqwee napisał: Aż taki to nie jestem Jednak pisze mi, ze taki event NIE ISTNIEJE. Co z tym zrobić? Na internecie nie ma innych eventów... Masz wszystkie potrzebne addony oraz poprawną wersję skripta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordzikMkoesik 10 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 on region enter: if region is name "Miasto1": wait 2 seconds send "&7Tttak...!" wait 2 seconds send "&8Pan dokumenty ma?" wait 1 second send "&c(Upewnia sie...)" wait 3 seconds send "&7Tak, wszystko mam." wait 2 seconds send "&8Jezeli moge - co tu Pana sprowadza?" wait 1 seconds send "&7Pracuje przy automatycznych wyspach, tajny wynalazek." wait 3 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 12 godzin temu, LordzikMkoesik napisał: on region enter: if region is name "Miasto1": wait 2 seconds send "&7Tttak...!" wait 2 seconds send "&8Pan dokumenty ma?" wait 1 second send "&c(Upewnia sie...)" wait 3 seconds send "&7Tak, wszystko mam." wait 2 seconds send "&8Jezeli moge - co tu Pana sprowadza?" wait 1 seconds send "&7Pracuje przy automatycznych wyspach, tajny wynalazek." wait 3 seconds Okej, jedynym problemem były odstępy, które zmieniłem. if region is name "przesluchanie": /\ Wyskakuje mi error. Wskazuje na to, że ta "jednostka nie istnieje". Jednak mam wszystkie add-on, oraz mam dobrą wersje Skript'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 119 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Prosze bardzo Liczę na + Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kaczqwee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 3 minuty temu, MrJuliusz napisał: Prosze bardzo Liczę na + Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! "is not a boolean (yes/no)" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 119 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Teraz kaczqwee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 2 minuty temu, MrJuliusz napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Teraz To jest coś niesamowitego xD can't understand this event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 119 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Teraz? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kaczqwee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 5 minut temu, MrJuliusz napisał: Teraz? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! "Działa" w cudzysłowie, ponieważ nic mi nie pisze. (oczywiscie jestem na tym regionie i nie mam nawet zadnych ustawionych flag) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 119 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Ehh widzisz to sie dzieje jak się siedzi na lekcji i piszę skrypty bez sprawdzania xD Nie dodałem to players przy send Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kaczqwee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 57 minut temu, MrJuliusz napisał: Ehh widzisz to sie dzieje jak się siedzi na lekcji i piszę skrypty bez sprawdzania xD Nie dodałem to players przy send Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! o jzu, nie chce Ciebie męczyć ale dalej tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 119 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 A masz skript + SkQuery? kaczqwee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 1 minutę temu, MrJuliusz napisał: A masz skript + SkQuery? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kaczqwee 7
Zlecam skrypt, który by miał polegać na wysyłaniu wiadomości po wejściu na dany region. Muszę mieć te wiadomości:
send "&8Pan tu nowy?" wait 2 seconds send "&7Tttak...!" wait 2 seconds send "&8Pan dokumenty ma?" wait 1 second send "&c(Upewnia sie...)" wait 3 seconds send "&7Tak, wszystko mam." wait 2 seconds send "&8Jezeli moge - co tu Pana sprowadza?" wait 1 seconds send "&7Pracuje przy automatycznych wyspach, tajny wynalazek." wait 3 seconds
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi