PLEnderPL 2 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Witam ostatnio na serwerze skyblock (zagranicznym) widziałem fajny plugin/skript który zamiast cobbla generował randomowe blocki np cobbel,redstone ore itd. Może wiecie jest się to nazywa albo jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 variables: {blocks::amount} = "2" {blocks::1} = "block of redstone" {blocks::2} = "stone" # spawnowanie set {_x} to a random integer between 1 and {blocks::amount} set block at {_loc} to {blocks::%{_x}%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLEnderPL 2 Opublikowano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 są błędy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 daj mi cały skrypt na priv chyba, że chcesz dać tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymiTV 13 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 2 godziny temu, KCPRRR napisał: variables: {blocks::amount} = "2" {blocks::1} = "block redstone" {blocks::2} = "stone" # spawnowanie set {_x} to a random integer between 1 and {blocks::amount} set block at {_loc} to {blocks::{_x} poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PLEnderPL 2
Witam ostatnio na serwerze skyblock (zagranicznym) widziałem fajny plugin/skript który zamiast cobbla generował randomowe blocki np cobbel,redstone ore itd.
Może wiecie jest się to nazywa albo jak to zrobić ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi