Skripc 0 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Cze,odkryłem że niedawno powstała nowa wersja 'VMCSHOP' czyli 'VMCSHOP Basic' i jak mam wgrać tego VMCSHOP Basic na mojom stronke serwera mc wystarczy poradnik tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Ciach podmienić pliki (a najlepiej usunąć stare i wgrać nowe), takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verlikylos 44 Opublikowano 19 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2017 Z vMCShop Standard nie można przejść bezpośrednio do Basic. Usuń pliki starego sklepu i wgraj te od nowego, instrukcja na githubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skripc 0
Cze,odkryłem że niedawno powstała nowa wersja 'VMCSHOP' czyli 'VMCSHOP Basic' i jak mam wgrać tego VMCSHOP Basic na mojom stronke serwera mc wystarczy poradnik tylko

2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi