Skripc 0 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 (edytowane) Witam, niedługo startuje mój serwer minecraft a dokładniej 18 listopada o godzinie 16:00 więc do rzeczy poszukuje helpera na mój serwer minecraft więc.Kontakt: Pw na skript.pl,discord Milo#4843Informajce o stanowisku: Poszukuje helpera który będzie pomagał graczom nieraz w budowie serwera i także miłego, który będzie się troszczył o graczy.Jestem chętny co mam zrobić?: Więc tak musisz napiasć po tym tematem, że jesteś chętny i wtedy napisze do ciebie na pw i tam poustalamy różne rzeczy ze mnom i wtedy podam ci jakiś kontakt np: Ts3,gg,discord. Tryb serwera:Megadrop potem sprubujemy dodać pvp i na koniec freebuild. Jakaś rekrutacja?:Nie rekrutacja jest nie potrzebna bo narazie zbieram bez rekrutacji aby było więcej chętnych. Edytowane 14 listopada 2017 przez Skripc Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Jestem chętny. PS. nie żeby coś, ale piszę się "ze mną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi