Witam w dziale Propozycje i zleccenia od Sophera dostałem taki skrypcik, jednak on nie był pewny czy działa otóż dadałem coś od siebie przeładowując skrypt nie wywala żadnego błędy jednak stawiając tnt (nadmienie że jest godzina 01:00 w nocy) nie "canceluje eventu" zobaczcie sami ;f
every 30 seconds: set {_x} to text from "http://nicc0.pl/skript/godzina.txt" parsed as integer replace all ":" with "" in {_x} if {_x} is greater or equal to 0000: set {tnt} to false else if {_x} is greater or equal to 0800: set {tnt} to true stopon explode: if {tnt} is true: loop blocks in radius 5 of event-location: #zasieg wybuchu loop-block is water or stationary water or lava or stationary lava or obsidian: if chance of 30%: #szansa na rozwalenie set loop-block to airon place of a TNT or Minecart with TNT or rail: if {tnt} is false: cancel event message "&f[&6MyPES.pl&f]&r &4Nie wolno halasowac podczas ciszy nocnej"#
Pytanie
JutkowskY 3
Witam w dziale Propozycje i zleccenia od Sophera dostałem taki skrypcik, jednak on nie był pewny czy działa otóż dadałem coś od siebie przeładowując skrypt nie wywala żadnego błędy jednak stawiając tnt (nadmienie że jest godzina 01:00 w nocy) nie "canceluje eventu" zobaczcie sami ;f
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi