c324 2 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Mceasy.ench.pl Jest to połączenie easyhc i freebuilda to znaczy że są tu gildie jak i działki Serwer posiada: - plecaki - możliwość siadnia na schodach - możliwośc zmiany w dowolnego moba jak i gracza - rangi takie jak vip svip i legenda każda z tych rang ma dodatkowe komendy i co najważniejsze można ja kupić za pieniądze z gry a nie z sms - są legendarne przedmioty i amulety dodające różne umiejętności lub efekty - jeśli zdobędzie się 1000 money można zmienić sobie kolor nicku Wiem ogólnie że wersja 1.7.2 jest troche przestarzała wiec chyba zmienie ja na nowszą Staram sie żeby ten serwer był nietypowy i troche wyrózniał sie z innych jeśli ktoś ma pomysł co móglbym dodac albo zmienić piszcie jestem otwarty na propozycje xd Edytowane 10 listopada 2017 przez c324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c324 2 Opublikowano 13 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2017 Widzę ze wam się nie podoba byłbym wdzięczny jeślibyście powiedzieli co nie musicie wchodzić jak nie chcecie ja nikogo nie zmuszam ale jesli waszym zdaniem jest zły napiszcie dlaczego żebym mógł go ulepszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajdafi 10 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 no wiesz xd - domena - wersja - tryb - prezentacja (bo jak narazie to to do wywalenia, no nie oszukujmy się) Lol Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi