Krystian 2 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Mam pytanie jak zrobić: Każdy niszczony block leci do ekwipunku? Dzięki za odpowiedź Edytowane 24 lutego 2018 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Krystian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian 2 Opublikowano 10 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 8 godzin temu, SirGeorge napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A chciałbym dodać ze osoby które maja Permissie invto.drop dałem if player has permission "invto.drop": i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 2 minuty temu, Krystian napisał: A chciałbym dodać ze osoby które maja Permissie invto.drop dałem if player has permission "invto.drop": i nie działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian 2
Mam pytanie jak zrobić: Każdy niszczony block leci do ekwipunku?
Dzięki za odpowiedź
Edytowane przez EwaldOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi