Kewin7 42 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Witajcie, pod tym wpisem piszcie jakie grafiki mam wam zrobic. Robie: -overlaye, -bannery, -avatary, -tapety, wzor: rodzaj grafiki: rozdzielczosc: jakie napisy: Szczegóły: <np kolor, czy ma byc skin> Cena grafiki: overlay, avatar, tapeta: 1 like Banner: 3 liki (2 pod innymi postami) Avatar+banner: 4 liki (3 pod innymi postami) Portfolio: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (moj banner na yt) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (moj avatar na yt) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (avatar dla Versuspvp) Mam wiecej prac ale nie chce mi sie wstawiac. Edytowane 5 listopada 2017 przez Kewin7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 W jakim programie wykonujesz grafiki? Pokaż swoje portfolio grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Wtf XD Co to jest XD Grafiki za lajki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi